sayın çok kiymetli senarist,yönetmen,yapımcısı ve oyuncuları ben öncelikle kendimi tanıtayım ben kerem kara biz sülalece bu dizine hayranız ama bu haftaki dizinin bölümü adeta bizi şaşkına çevirdi ve bunu söylemek isterimki bu haftaki reytingi alacagınızdan şüphe duyuyorum çünkü dizi SORU: 21:00 gibi başladı hemde blog halinde ona eyvallah belki rakiplerinizin geç oynattıkları dizilerin reytinglerini almak içindi ama gelin görünki bu haftaki izleme reytingini alamazsanız sakın şaşırmayın çünkü hakkaetten hiç beklenmiyecek hatalar yapıldı ben dahil bütün herkes çok şaşırmış halldedir herhalde SEBEP:dizi reklama giriyo girdigi yerden devam edecegine 3 dk öncesine gidiyo neden acaba bunun cvp hakikaten merak ediyom ilgililere duyrulur şayet cvp verilecekse emailden cvp bekliyorum lütfen umarım gelecek haftada bu dizi böyle bir hal almaz saygılarımlaÜye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
D bizim evin halleri dizisinin saatlerını degiştirdıgın için atv senden nefret edıyorum d
butun yetkılılere seslenıyorum... benım cevabımıda mailime atın :d
Canım hangi dizi arkasıradakilermi başta ben bu dızıye uyuz oluyordum sevmıyordum ama bı kaç kere ızledıkten sonra hoşuma gıttı guzel binbirgeceyi diyorsan sınır oluyorum sevmıyorum kım kımle bellı degıl hele kendını bulunmaz hınt kuması sanan bergüzal hanım dizide bı kıbırlı bı gururlu aman allahım o ne ole evlenmıssın otur kocanın dıbınde
Canım hangi dizi arkasıradakilermi başta ben bu dızıye uyuz oluyordum sevmıyordum ama bı kaç kere ızledıkten sonra hoşuma gıttı guzel binbirgeceyi diyorsan sınır oluyorum sevmıyorum kım kımle bellı degıl hele kendını bulunmaz hınt kuması sanan bergüzal hanım dizide bı kıbırlı bı gururlu aman allahım o ne ole evlenmıssın otur kocanın dıbınde
evet binbirgeceden bahsediyorum kuşum hiç sevmedim sevemiyorumda
ya ne kadar yapmacık geliyo bergüzal korel
Aynen sana katılıyorum anlamsız bakışlar suratta hiç gülme yok ben bu kadını hıç sevmıyorum yapmacıkta ne yapmacık dızıyı desen saçmaladı ılk zamanlar guzeldı sonra her hafta bırıne mutlaka bısı olur olan seylerde hep aynı